21.5.2024

Minttus BAR & KÖK palvelee vuoden ympäri

Mintus bar

Minttu Ohvo – Minttus Bar & Kök.

Minna Ohvo on toiminut kesäisin ravintoloitsijana Nauvossa jo 17 vuotta. Minttus BAR & KÖK on auki ympäri vuoden. 

– Seo suljettiin ja koko kylä hiljeni. Siitä lähti ajatus, että nyt olisi mahdollisuus perustaa läpi vuoden auki oleva ravintola tänne. 

Nauvossa on talvisin auki Minttus BAR & KÖK:n lisäksi vain yksi ravintola. Ohvo uskoo, että tarjonnan kaksinkertaistuminen tuo enemmän asiakkaita myös talviaikaan. Aamuisin leivotaan tuoreita leivonnaisia, ne ovat tarjolla jo aamukahvin kanssa. Lounasta on tarjolla arkisin. 

– A la carte-lista käytössä heti lounaan jälkeen iltaan saakka, meille on helppo poiketa äkkiseltäänkin. Hinnat ovat kohtuullisia ja sijaintimme loistava hyvillä parkkimahdollisuuksilla, Ohvo summaa ravintolan ideaa.

Minuts bar &

Huolimatta vilkkaasta kesäkaudesta, palveluita halutaan tarjota myös sesongin ulkopuolella sekä työllistää paikallisia. Talven ideat ovat jo selvillä.  

– Aukioloajat ovat talvella lyhyempiä ja yritämme keksiä erilaista ajanvietettä asiakkaille, teemailtoja, karaokea ja pubi visaa.

Ruokailijoille Ohvolla on selvät vinkit. Yksi suosituimpia annoksia on paistettu naudan maksa, joka tarjoillaan pekoni-sipulipaistoksen, perunamuusin ja puolukoiden kanssa. 

– Kalakeittomme on kestosuosikki, kolmen kalan keitto, siitä löytyy kuhaa, lohta ja Piipanojan kylmäsavulohta. 

Keitto tarjoillaan tilli-punasipulismetanan ja lämpimän omatekoisen saaristolaisleivän kanssa. Lähituotettuja raaka-aineita käytetään aina kun mahdollista. Minttus BAR & KÖK on saanut jo nyt paljon kiitosta huomaavaisesta palvelusta, lämpimästä tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta. Ne ovat Ohvon mukaan se mikä erottaa ravintolan muista. Jouluksi luvassa on perinteiset jouluruuat. Joululounaat ovat tarjolla perjantaina 16.12 ja Nauvon joulutorin aikaan la 17.12 kello 11-16. 

 

Teksti & kuva: Jerker Jokiniemi

Minuts bar & kok
Share this in: