19.6.2024

Suomen paras golf-ravintola löytyy Raaseporista

nordcenter_gaala

Antti Ahti, Kenneth Löfberg och Mats Grönblom

Nordcenter Golf & Country Clubin Åminnen kartanon ravintola valittiin Suomen parhaaksi golfravintolaksi 2019.  Suomen golfmaailman parhaat valitaan joka toinen vuosi. Paremmuus ratkaistaan vieraspelaajien äänien perusteella Suomen Golflehden Kenttäranking lukijaäänestyksessä. 

– Jäsenet eivät saa äänestää omaa kenttää tai ravintolaa, joten pitää olla tuloksesta todella tyytyväinen, Mats Grönblom summaa. 

Nordcenterin kentistä Benz- ja Fream sijoittuivat rankingin kokonaispisteissä viiden parhaan joukkoon, Paras palvelu kategoriassa oli sijoitus upeasti kolmas. Grönblomin kukaan tärkeintä on ollut rehellinen ja ystävällinen palvelu. 

– Se on nykyään tärkeää, meillä on korostettu aitoa ja hyvää palvelua, tuloksien perusteella ollaan tehty oikeita asioita.

Ravintolan sijoituksesta Grönblom antaa täyden tunnustuksen henkilökunnalle ja keittiömestari Kenneth Löfbergille. 

– Hän on edelleen jatkanut omaa linjansa ruuan suhteen, ja nyt tiedetään, että linja on Suomen paras.

Grönblom nostaa esille erityisesti lounaspöydän, joka Grönblomin mukaan varmasti erottuu muista golfravintoloista edukseen. Ravintolan menestyksen myötä Nordcenter panostaa lomalaisiin.

– Halutaan palvella myös lomakohteena 

Ensikauden uutuutena markkinoidaan keltaista paviljonkia, jossa majoittuu mukavasti isompi seurue tai useampi pariskunta. Keltainen paviljonki sijaitsee noin kilometrin päässä Nordcenteristä ja koostuu viidestä makuuhuoneesta, takkahuoneesta, saunasta sekä oleskelutiloista. Majoitusmahdollisuuksia on myös maitotalossa, josta löytyy B&B henkeen neljä huonetta. Kartanon alakerrassa on yksi kahden huoneen asunto. 

– Meillä on helppo yhdistää kulttuuri ja aktiviteetit ja nauttia palveluista, Suomen parasta ruokaa sekä golfia ja tennistä, Grönblom jatkaa. 

Majoitusvaraukset tehdään suoraan Nordcenterin nettisivujen kautta www.nordcenter.fi tai soittamalla. 

 

Teksti ja kuva: Jerker Jokiniemi / IS

Share this in: